Az árverés lezárult!

Frissítve: 2020. december 24. 8.00

Az aukció során befolyt teljes összeget a gödöllői Patrónus Ház számára ajánljuk fel, ami 12 autista, középsúlyos értelmi fogyatékos lakó számára biztosít otthont és teljes körű ellátást.

„Mindig öröm segíteni. Akkor is, amikor az ember éppen egy nagyon fontos Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre készül a Dinamo Kijev ellen. Szorítsanak értünk, szurkoljanak nekünk. Szeretném aláírt mérkőzés mezemet és mellé egy labdát felajánlani nyereményként az EQUICOM jótékonysági licitversenyére. Segítsünk a rászoruló fiatalokon! Hajrá, Fradi!”

 

Kikiáltási ár:

30.000 Ft

Utolsó licit:

250.000 Ft

„Nagy öröm, hogy vannak ilyen nemes kezdeményezések ebben az időszakban is, amelyhez a magyar női kézilabda-válogatott is valamilyen formában hozzá kíván járulni. A képen látható, aláírásunkkal ellátott mezt a liciten a legmagasabb ajánlatot tevő megkapja, a befolyt összeget pedig rászoruló autista fiatalok megsegítésére fordítjuk. A mai sorsdöntő mérkőzésen a korábbi világbajnok hollandok ellen kell pontot szereznünk, hogy bebiztosítsuk a továbbjutásunkat. Szurkoljatok nekünk, mi pedig szurkolunk, hogy minél sikeresebb legyen az összefogás! Segítsünk közösen, mert együtt sikerülni fog! Hajrá Magyarország, hajrá EQUICOM partnerek!”

Kikiáltási ár:

50.000 Ft

Utolsó licit:

200.000 Ft

Játékszabályok

Időtartam

2020. december 1. és 2020. december 23. 23:59 között.

Fizetési kötelezettség

A licit elküldése fizetési kötelezettséget von maga után.

Nyertes összeg küldése

A fenti aukcióban EQUICOM Méréstechnikai Kft. mint lebonyolító vesz részt. A licit győztesei közvetlenül a Patrónus Ház Közhasznú Nonprofit Kft. számlájára utalják el a nyertes ajánlatuk összegét.

~

Adatvédelem

EQUICOM Méréstechnikai Kft. a begyűjtott személyes adatokat harmadik félnek nem adja ki és kizárólag a licit lebonyolítása céljából tárolja. A megadott személyes adatok kérésre bármikor törlésre kerülnek.

Licitlépcső

5.000 Ft (vagy ennek egész számú többszöröse)

Az oldal NEM valós időben frissül!